Gästboken

Skriv i gästboken
Föregående 1 2 3 ... 17 Nästa 


Gun-Inger Arvidsson   
2013-01-05 22:40

Hej på dig vad bra att du har tittat in en grupp jag är med i men inte varit aktiv i på ett tag varken med bilder eller kommentarer. Detta gillar jag med hopp du orkar sätta fart på fler av oss fotografer. Menar det glömda rummet. Har du sett vad som hänt.

Jag har försökt gå ur vissa grupper men inte lyckats vet inte vad det beror på.

Det är en sak som irriterar mig så mycket. För ett tag sedan satt jag och fixade till så mina bilder skulle visas så som jag önskar ha dessa. Det blir så för min egen del men inte när andra kikar in på mina bilder.

Kan man inte koppla ihop så bilderna visas så det blir enligt de album man lagt dessa i. När andra ser mina bilder kommer de huller om buller.

Jag tänkte nämligen städa upp och ta bort bilder men det känns inte så bra om det inte blir snyggt för er betraktare.

Ha ett fantastiskt år 2013 önskar
Gun-Inger dig o övriga i "redaktionen"Daniel Steen   
2012-11-03 11:15

Hej Christer!

Skall skicka in foton till del två i fototävlingen Masters men har klantigt nog glömt bort vilka jag skickade in till del 1. Magnus Frödeberg skrev att jag skulle kolla med dig att du kunde kolla vilka bilder jag skickat in. Kan du det?

Mvh,

DanielSkäran   
2012-09-18 10:31

Hej Christer. Som medlem i poolen kollar jag bilderna då och då och har nu sett en del bilder som jag anser inte hör hemma i poolen. Har läst reglerna som säger att bilderna ska vara minst 15 år gamla och det finns flera bilder som inte följer de enkla reglerna. En bild som är tagen 2011 t.ex kan väl inte anses höra till poolen. Mitt förslag är en genomgång och plocka bort de bilder som inte uppfyller reglerna. Det bir både rörigt och svårt att värdera bilderna om reglerna inte följs av alla. Ett krav borde vara att ange datum för fototillfället. /mvh leif bChristel Eldrim   
2012-08-29 20:24

hehe ok.. don't feel the pressure, men vars ska man spana när de börjar vara färdigkokta för visning? ;)

hahahahaha, aktar'e! jag hade hunnit bita av dig näsan innan du ens påbörjat svingen... ;D
Svar: Sent om sider så vart det några bilder:
http://www.fotosidan.se/gallery/view.htm?ID=337141
Christel Eldrim   
2012-08-26 18:59

tjo!
du var typ lika flitig som jag på att lägga upp bilder här.. ;)
finns det nån chans att se dina zombie walk-bilder 2012 nånstans framöver?

kramen
fattighjon-zombien
Svar: Jodå det kommer några. Tog ju alltför många bilder och hade för lite tid över i helgen för att hinna att jobba med dem. Som vanligt.

Inte alla zombies som hade åsikter om objektivval inte! Så oförskämt, borde tagit fram basebollträt ;)
jangus_f   
2012-06-24 13:32

Hej Christer ! "Mina bilder" är en bra ide. För "Alla mina album" blir översikten bra och "dra och släpp - funktionen" fungerar bra.
För "Alla mina bilder" ändras dock ordningen efter "Lagra ändrad ordning". Återställ-knappen kan till viss del reparera det här.
Är det här en bugg eller gör jag något fel ? Kan nog tycka att om man har många bilder att det var lättare med fasta positioner i den här funktionen. Återkom gärna med ett svar. // Janpia51   
2012-03-08 16:40

Jag gilar ditt sätt att komponera bilder och det var mycket inspirerande att titta igenom dina album. Dessutom sparade jag en favorit. Tusen tack.
Hälsningar PiaRoger Petersson (DGA)   
2012-02-19 10:47

Hallelå Christer
Jättekul att jag kunde lura dig lite, å nu ser jag ju att du driver ju sidan, hadde jag faktiskt ingen koll på, vet bara om frödeberg, Jätte kul du kom in på bloggen å tyckte till ialla fall, å som jag skrev så lova jag å komma in till dig å kolla bilder å jag vart ju int besviken, flera gobitar på din sida

MVH Roger hade så göttMikael Sundberg   
2011-12-21 15:39

Tack för rapporten :-)

Vet inte om det är bugg eller inte men ni kan kolla upp det. Jag publicerade upp blogg av misstag igår och därför avpublicerade jag den. Idag runt lunchtiden eller tidigare så publicerade jag blogginlägget igen men det dök aldrig upp i blogglistan. Kanske den dök upp långt bak i listan där den skulle vara i början?

God jul!

Föregående 1 2 3 ... 17 Nästa 

Hemsida

www.utsidan.se/member/v...

Epost