Gästboken

Skriv i gästboken
1 2 3 ... 17 Nästa 


Emma Jackson
2020-07-29 08:41

https://www.goassignmenthelp.com.au/Emma Jackson
2020-07-29 08:41

I was searching some blogs to read on google and found this blog post page. I must say it is very informative as <a href="https://www.goassignmenthelp.com.au/programming-assignment-help/">programming assignment help</a> well as interesting. Thanks to the author of this post/page for writing such wonderful lines.David Elmfeldt   
2017-09-07 11:33

Tjena! Testar.Nilla A   
2017-06-26 18:34

Hej Christer. Har en liten fråga som du kanske kan svara på.I nya bildkritik ska man ju vad jag förstår ge lite mer konstruktiv kritik.
Tycker det är bra. Men när jag kommer till innehåll blir jag alltid lite fundersam. Menas det att bilden berättar någonting. Någon djupare innebörd? Något att fundera över. Har inte riktigt fått kläm på vad som menas.
Vill gärna kunna ge bra kritik. Men tycker det är så svårt. I den här frågan saknar jag ett klotterplank där man kan diskutera. Just i gruppen bildkritik. Eftersom det är där man ska göra sådana bedömningar.
En del tycker vad jag förstår att det är artigt att ge en 5:a tillbaka om man gett det till vederbörande. Det nya sättet tvingar mer betraktaren att analysera bilden. Vilket är bra men också skit svårt. En riktigt vacker blombild taget med stor bländare är ju svårt att bedöma. En knivskarp bild över några hus där man ser varje detalj är en självklar 5:a. Men blombilden blev ju vacker just för att den var suddig. Sen tycker jag det spelar en viss roll vem man kritiserar. Det finns ju riktigt duktiga fotografer här. Som ägnat massor med år och pengar på dyra utrustningar för att få dessa bilder. Skulle jag se krasst på det så skulle det ju vara endast dom som skulle få 5:orna och även kritiken.. Då tröttnar ju alla andra. Så därför går jag in då och då och försöker kommentera okommenterade bilder. Inte lätt. Därför skulle det vara kul med lite diskussion i ämnet. Ha det gott! / Nillahakanbergstrand   
2017-03-22 07:29

Hej Christer!
Så trevligt att du valt fotot Hamnen i Essaouira som en av dina Favoriter. Det uppskattar jag mycket och det gläder mig!!
Bästa hälsningar
HåkanWestbergart   
2016-03-14 10:39

Hej Christer,
Jag har varit medlem sedan 2012 men inte varit så aktiv på ett tag. Senast jag var inne så hade du en grupp som hette "Måla med ljus" vilket jag tyckte var trevligt. Jag tycker även att dina light painting bilder är fantastiska. Jag har nu arbetat på min egna teknik ett tag och skulle dels vilja lägga upp några bilder och dels hitta någon att bolla idéer med och då tänkte jag på "måla med ljus" gruppen. Var det en avsaknad av intresse som gjorde att den avaktiverades? Jag kommer lägga upp mina bilder i nattfotografering nu till att börja med men hoppas att vi kan utbyta bilder framöver då det var bla dina bilder som motiverade mig att sätta igång :).hakanbergstrand   
2014-01-13 11:28

Hej Christer! Mycket hedrande för mig och verkligen trevligt att du valt min bild Blomflugans vingslagsfrekvens som Favorit!
Bästa hälsningar
Håkanvilden   
2013-09-05 14:20

Tack Christer.
Verkligen glädjande att du valt min blomfluga att ingå bland dina favoriter.
ha de gôttGun-Inger Arvidsson   
2013-01-07 11:36

Nu blir du klart helt trött på mig känner det suck suck....men jag erkänner att jag läst dåligt på "min läxa" har nu fått mer klarhet i hur allt fungerar.

Jag skall erkänna att jag tänkte i går att det är helt fantastiskt att det kan fungera på detta sätt. Jag vågar inte börja fundera på hur för då sprängs min hjärna hi hi.

Måste få säga tack till dig eller dem som har skapat sidan för visst ger det många glädjestunder få kunna vara på Fotosidan....
Gun-Inger
Svar: Inga problem :)

Vi gjorde om det där med sorteringen iom att vi lanserade de omgjorda "Mina bilder"-sidorna, där man kan dra och arrangera om bilderna lättare istället för att använda fältet där man fick skriva numret. I samband med det vart kanske en del egenuppsatta sorteringar tillstökade, så du kan behöva göra om det.
Gun-Inger Arvidsson   
2013-01-05 23:08

Hej igen. Jag såg nu att alla min bilder var huller om buller jag fattar ingenting.

Sist jag kikade på detta är ganska många månader sedan då låg alla blomsterbilderna först sedan bilderna enligt min numrering inom albumen.

Jag måste ha kladdat till detta själv. Hur skall jag göra för att visa bilderna i färg och form.
Gun-Inger

1 2 3 ... 17 Nästa 

Hemsida

www.utsidan.se/member/v...

Epost