Snickerboa

Fotosidans "kodsnickare" Christer bloggar om sådant som intresserar honom, och möjligen även andra

Åter från Sylarna

Ja då var man åter efter en veckas fotokurs i Sylarna. Jag hade ju hoppats kunna blogga lite därifrån, för normalt finns det bra GSM-täckning med Telia på Sylarna. Men den hårda vinden hade knäckt antennen på Fruntimmersklumpen så samtal bröts titt som tätt och det vart tröstlöst att försöka få iväg blogginlägg med bild i.

Nåväl - det vart en mycket givande kurs trots ett väder som verkligen inte ville samarbeta; vi hade hårt blåst varje dag och solen tittade bara fram ett fåtal gånger. Förra årets kurs hade ett fantastiskt väder, så man hade lite väl höga förväntningar kanske...  Men som lärare Felix sa, "kan man fotografera i det här vädret, då klarar man allt".

Vi kom ut på topptur en dag, men i övrigt vart det mer fjällstationsnära foto på olika sätt. Och är det inte dramatiskt på riktigt så får man arrangera till det:

En liten dagbok från den här kursen kommer snart på Fotosidan. 

Iom kursen och alla de bilder vi hade att sålla och justera så har jag kommit in riktigt bra i Adobe Lightrooom, och har nu bestämt mig för att detta får bli mitt verktyg framöver för att hålla reda på och jobba med bilder. Framöver kommer jag blogga om lite sånt jag gillar och inte är nöjd med i den produkten.

Inlagt 2007-03-21 13:27 | Läst 6114 ggr. | Permalink
Spännande!
Och bilder kommer!! :)
Har själv hasat runt i trakten sedan 1970-talet..
(Från 1980-talet på Telisskidor)
Fast bara med en gammal M-Leica som fotoapparat, så det skall bli kul att se moderna bilder! ;)
/Bengan
Intressant väntar med spänning på vad du har att säga om Lightroom. Är själv mycket nyfiken på programmet.(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver

XXX